Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#136 closed defect (invalid)

Command not found

Reported by: StefanRed Owned by: Alloc
Priority: major Component: Server fixes
Keywords: Cc:

Description

I am using the latest version, downloaded today, server is up to date.
lp and tele works, but all other commands ( listlandprotection , llp and so on) tells me "command not found".

Change History (7)

comment:1 follow-up: Changed 6 years ago by Alloc

Either not correctly installed or you aren't using the dedi build: https://7dtd.illy.bz/wiki/Dedicated%20Server%20Build

comment:2 in reply to: ↑ 1 Changed 6 years ago by StefanRed

Replying to Alloc:

Either not correctly installed or you aren't using the dedi build: https://7dtd.illy.bz/wiki/Dedicated%20Server%20Build

Thank you very much for your answer.
First of all it seems I accidentally posted this at the Linux section
( [7 Days to Die - Linux Server Management] #136 )
Sorry for that.

I checked my output.txt and found this part.
Now I am pretty confused.
Could it be that the new APP_ID with a15 is the reason?

(Filename:  Line: 257)

2016-10-08T23:23:07 0.018 INF Awake
2016-10-08T23:23:07 0.091 INF Version: Alpha 15 (b105) Compatibility Version: Alpha 15, Build: Windows 64 Bit
2016-10-08T23:23:07 0.092 INF System information:
2016-10-08T23:23:07 0.092 INF    OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit
2016-10-08T23:23:07 0.093 INF    CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 970 @ 3.20GHz (cores: 12)
2016-10-08T23:23:07 0.093 INF    RAM: 24575 MB
2016-10-08T23:23:07 0.093 INF    GPU: Null Device (128 MB)
2016-10-08T23:23:07 0.094 INF    Graphics API: NULL 1.0 [1.0] (shader level 2.0)
2016-10-08T23:23:07 0.106 INF Last played version: Alpha 15
2016-10-08T23:23:07 0.106 INF Local UTC offset: 2 hours
2016-10-08T23:23:07 0.108 INF Command line arguments: D:\7DaysToDie\7DaysToDie.exe -quit -batchmode -nographics -configfile=serverconfig.xml -dedicated
2016-10-08T23:23:07 0.117 INF Parsing server configfile: D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/../serverconfig.xml
2016-10-08T23:23:07 0.180 INF Parsing server configfile successfully completed
2016-10-08T23:23:07 0.181 INF Starting dedicated server level=Navezgane game name=DE  GAMERGEMEINDE - Noob freundlich - aktive Admins
2016-10-08T23:23:07 0.181 INF Maximum allowed players: 30
2016-10-08T23:23:07 0.181 INF Game mode: GameModeSurvivalMP
2016-10-08T23:23:07 0.186 INF Starting PlayerInputManager...
2016-10-08T23:23:07 0.217 INF InControl (version 1.6.6 build 8695, native module = False, XInput = True)
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/XInputInterface32
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/.\XInputInterface32
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/XInputInterface32
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/libXInputInterface32
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/.\libXInputInterface32
Fallback handler could not load library D:/7DaysToDie/7DaysToDie_Data/Mono/libXInputInterface32
2016-10-08T23:23:07 0.348 INF Starting UserProfileManager...
2016-10-08T23:23:07 0.350 WRN ApplyAllowControllerOption, sets: 3
2016-10-08T23:23:07 0.500 INF Texture quality is set to 3
2016-10-08T23:23:07 0.544 INF [NET] Disabling protocol: UNET
2016-10-08T23:23:07 0.546 INF [NET] Disabling protocol: RakNet
2016-10-08T23:23:07 0.547 INF [NET] Disabling protocol: SteamNetworking
2016-10-08T23:23:07 0.550 INF NET: InitCallbacks
2016-10-08T23:23:07 0.554 INF [MODS] Start loading
2016-10-08T23:23:07 0.556 INF [MODS] Trying to load from Allocs_CommandExtensions
2016-10-08T23:23:07 0.575 WRN [MODS] Not loading DLL, only supported on the dedicated server build
2016-10-08T23:23:07 0.575 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs command extensions (10)
2016-10-08T23:23:07 0.575 INF [MODS] Trying to load from Allocs_CommonFunc
2016-10-08T23:23:07 0.576 WRN [MODS] Not loading DLL, only supported on the dedicated server build
2016-10-08T23:23:07 0.576 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs server fixes (13)
2016-10-08T23:23:07 0.577 INF [MODS] Trying to load from Allocs_WebAndMapRendering
2016-10-08T23:23:07 0.578 WRN [MODS] Not loading DLL, only supported on the dedicated server build
2016-10-08T23:23:07 0.578 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs MapRendering and Webinterface (17)
2016-10-08T23:23:07 0.578 INF [MODS] Loading done
Last edited 6 years ago by StefanRed (previous) (diff)

comment:3 Changed 6 years ago by Alloc

AppIds haven't changed since at least A9. You're definitely not running the dedi build though according to the log.

comment:4 Changed 6 years ago by StefanRed

Oh dear... I just checked the steam_appid.txt and you are right.
No clue why but it seems I really installed the wrong version with the last update.
Pretty sure the Problem will be gone after installing the right version but sure I will report back.

comment:5 Changed 6 years ago by Alloc

The txt-file doesn't give any clue about the actual downloaded app as it is part of the provided content. For dedicated server apps this typically actually contains the appid of the client. Still if the log says it's not the dedicated server then it's not ;)

comment:6 Changed 6 years ago by StefanRed

Yes, you were right.
I really don't know why "app_update 294420" brought me the non dedicated version.
But now its even better then before so thank you again xD

comment:7 Changed 6 years ago by Alloc

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.